Hjälp libyer att bryta informationsblockad!


Under nästan 100 år kunde man se hur västerländska länderna som USA, Frankrike och England begick brott! De gjorde det under förevändningen att befria folken! Dessa brott kan i sanningens namn kallas som brott av vårt århundrade! Dessa länder styrs av (hur de kallar sig själva) ”demokratiska” människor! Under det senaste århundrade begicks massor av brott som ledde till död av miljontals människor! Detta är Vietnamkriget, Suezkrisen, den amerikanska ockupationen av Dominikanska republiken, Kambodja kriget, den amerikanska invasionen av Grenada, USA: s invasion av Panama, Natos krig i Jugoslavien! Men angriparna har inte fått nog! Sedan år 2000 har vi sett aggressionshandlingar mot andra suveräna länder: kriget i Afghanistan, kriget i Irak, den fransk-ivorianska konflikten! Västmakterna, som de uttryckte det själva, bombade in i stenåldern mer än hundra länder!

För ett halvt år sedan underblåstes konflikten i Libyen! Denna aktion, förstärkt av massmedia som spred lögner om regeringen, ledde till utländsk intervention i Libyen! Dessa så kallade rebeller är radikala extremister med flera band till Al-Qaida. Västmakter tillsammans med sina arabiska vänner som Qatar försörjer banditerna med vapen, pengar, utbildning. Det skickas även legosoldater från Qatar. USA och Storbritannien har sina specialstyrkor där och skickar ännu flera.

Deras mål är att störta den lagliga regeringen i Libyen! Den 18 mars har FN: s säkerhetsråd utgett en resolution med syfte att införa en flygförbudszon över Libyen för att skydda civilbefolkningen! Men resolutionen är inte mer värd än papper den är skriven på. Angriparna bombar sjukhus och bostäder! Dagligen under deras bomber dör oskyldiga människor inklusive barn! Olof Palmes ord ”diktaturens kreatur” är ett mycket milt uttryck för att beskriva dessa blod- och makttörstiga imperialister!
Libyen befinner sig i en informationsblockad! Västerländsk massmedia gör allt för att släppa ut falska nyheter! Varje dag får vi höra nyheter till förmån för ”rebellerna” som saknar grund! Libyska människor vill att allmänheten världen över ska hjälpa dem att bryta igenom denna blockad!

Det finns en rysk/ukrainsk  site !NATO STOP! som jobbar med detta (tyvärr i siten bara på ryska).

Läs gärna här vad  Björn Blomberg  skriver om väpnade salafister (=rebeller) i Libyen och deras fruktansvärda brott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

  • 30 324 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: