Bröderna Ekeroth och Breiviks sionism


Frågan är varför t.ex de judiska bröderna Ekeroth i SD spred muslimhat på twitter där de hade konspirationsteorier om att det var muslimer som låg bakom mördandet av alla oskyldiga när de skulle gå i taket av berättigad resignation om de bemöttes med samma medel. Frågan är vem som likriktar hatet och får den så ensidig och allmänt accepterad. Muslimer är lite som Ryssarna var under kalla kriget (finns fortfarande Rysshatare och Ryssfobier efter den långa indoktrineringsperioden).

Breivik ÄR  sionist enligt sitt eget manifest:

””So let us fight together with Israel, with our Zionist brothers against all anti-Zionists, against all cultural Marxists/multiculturalists””

http://www.richardsilverstein.com/tikun_olam/2011/07/23/anders-breivik-norwegian-terror-suspect-admirer-of-israel-avigdor-lieberman/

Ändå jobbar media frenetiskt för att få honom att framstå såsom nazist!

Den 18 juli sa Norges utrikesminister att Norge stod berett att erkänna Palestina som en självständig stat;

Den 21 juli sa samma utrikesminister på Utøya att Ockupationen av Palestina måste stoppas, samtidigt som ungdomarna demonstrerade mot Israels ockupation. Dagen efter kom Breivik till Utøya:

Det viktigaste är att vi tänker själva och inte hamnar i hatfällan. Vi ska inte hata muslimer, inte judar, inte Ryssar eller någon annan. Vi ska inte låta dem söndra och härska genom att få oss att gå emot varandra i hatfällan!

ab1234 ex1234 dn1234 svd123 ekot12 svt12 gp1

Annonser

11 Responses to “Bröderna Ekeroth och Breiviks sionism”


 1. 1 Adam juli 24, 2011 kl. 11:13 e m

  Medias försök att måla upp gärningsmannen som nazist är otroligt korkat, de som läst manifestet vet att han är pro-judisk, antirasist och muslimhatare. Medias logik: muslimsk mördare = terrorist, sionistisk mördare = ensam galning. han är pro-judisk, antirasist och muslimhatare. Medias logik: muslimsk mördare = terrorist, sionistisk mördare = ensam galning.

  • 2 Lincoln juli 25, 2011 kl. 6:24 f m

   Precis! Ingen som helst logik med andra ord!

 2. 3 Realizten juli 25, 2011 kl. 4:00 f m

  Är det en konspirationsteori att det var muslimer som låg bakom bomben när en muslimsk terrororganisation hade tagit på sig dådet?

  Det är sååå lätt att glömma de små obekväma detaljerna, inte sant? 😉

  • 4 Lincoln juli 25, 2011 kl. 6:14 f m

   Visst är det en konspirationsteori när man spekulerar utan fakta eller vetskap (men det tycks inte vara några problem för dig).

   Att Breivik ÄR sionist enligt egen utsago är dock ett fakta som du väljer att ignorera. Varför? Och varför skiter media i att berätta detta fakta när de kan spekulera ut konspirationsteorier utan minsta ansats till bevis (såsom du) om att det var en muslims terrorattack?
   Undrar hur många Svenskar och Norrmän som dött av muslimska terrororattacker i Norden? Jag vet inga men du får gärna fylla i. Hur många Norrmän OCH muslimer har dött av muslimhatande svenska och norska terroristers handlingar (som media föredrar att kalla ”ensamma galningar”) – om man räknar med de två lasermännen Assonius och han i Malmö?

   • 5 Realizten juli 25, 2011 kl. 5:19 e m

    -Lasermannen var invandrare från Tyskland.
    -Snubben från malmö är det väldigt tyst om, men han var troligtvis en ”hitman” och antalet skottlossningar i Malmö har inte minskat speciellt mycket sen de arresterade honom..

    Inga svenska ensamma galningar alltså.

    Som sagt, obekväma detaljer, 🙂

   • 6 Lincoln juli 25, 2011 kl. 5:58 e m

    Jo, men Ausonius hade ju mobbats av sådana som dig och gjorde allt för att bli lika svensk som du. Likadant var det väl med Arkelöf som var (är?) nazist fastän han är av afrikanskt påbrå. Helt klart skapas det galningar av att sådana som Bröderna Ekeroth sysslar med hatkampanjer. Skulle vara intressant att ta allt det de skrivit och ersätta alla ställen där det står ”muslim” med ”jude” istället – snacka om att bröderna Ekeroth skulle gå i taket av (berättigad) uppgiven resignation om någon roade sig med det. Frågan är varför de själva gör allt för att så hat?
    Undrar vad de skulle ha haft för reaktion om någon annan riksdagsman t.ex gått ut på twitter och skrivit:
    ”- Någon som vågar sig på en gissning vem som ligger bakom bomberna i Norge? skrev han.
    Och en stund senare:
    – Nej, jag kommer inte kalla er antisemit.” (vilket hade varit mer rätt då Breivik är sionist)

    Istället för det skrev Ekeroth :
    ”- Någon som vågar sig på en gissning vem som ligger bakom bomberna i Norge? skrev han.
    Och en stund senare:
    – Nej, jag kommer inte kalla er islamofober. ”

    Att du inte ser mördandet av muslimer av lasermannen 2 i Malmö som terrorhandling säger ju något om vilket litet äckel du är.

    Och Breivik? Vad ska du skylla på där?
    Och hur många svenskar och norrmän var det som du kunde räkna upp som dött att muslimska terrorhandlingar i Norden?
    Som sagt, det där med saklighet och detaljer är inget ni sysslar så där jättemycket åt då ni låter andra tänka åt er!

 3. 7 Mavera juli 25, 2011 kl. 8:20 e m

  Mycket bra skrivet! Jag håller med att massmedia belyser saken inte från den rätta vinkeln.

  • 8 Lincoln juli 26, 2011 kl. 7:27 f m

   Tack1
   Att motverka de som vill att vi ska hata är nog det viktigaste vi kan syssla med nu. Hat föder galningar.

 4. 9 Matte mars 24, 2012 kl. 8:41 e m

  Inget konstigt med att en nazist är för Israel för då kan judarna bo där istället för här bland alla arier och grädden på moset slåss mot muslimerna som nassarna också hatar. Det var ju hela tanken när britterna gav sin tillåtelse till att Israel skulle skapas.

  Men visst är media duktiga på att vinkla saken. Det har ju fått svenska folket att tro att palestiner är under attack när det är tvärtom.

  • 10 skvitt mars 25, 2012 kl. 4:19 f m

   Britterna gillade inte judeinvandringen till Palestina medan de hade makten över detta område. Fram till tiden när 2:a världskriget tog slut var judarna hatade i hela världen av alla.
   Varför?
   Finns det en anledning?

   Och sen hävde de sig upp som offer övar alla offer och i dag tror ju alla att det bara var judar som mördades i tyskarnas koncentrationsläger. Ändå var judarna en minoritet bland fångarna och offren i dessa läger.Så intensiv är alltså judarnas sionist-propaganda!

   De flesta judar som dödades sköts och slängdes i massgravar i östeuropeiska länder, Polen, Lettland, Estland, Litauen och Ryssland. I dessa massgravar ligger långt fler icke-judar!

   Så hur ser sanningen egentligen ut? Var det bara judar som utrotades?
   Dags att sanningen kommer fram!

   Dags att sionismens lögner avslöjas!

   /Skvitt


 1. 1 Bröderna Ekeroth och Breiviks sionism « SOLIDARITETSTANKEN « skvitts Trackback vid augusti 15, 2011 kl. 11:00 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 29,188 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: