Av riksdagspartierna sågs endast V


skvitts

Totalt ointresse för folkets skötebarn

De allra flesta svenskar vill ha en fungerande och generös välfärd. De flesta svenskar, etniska och invandrare, är emot den våldtäkt som nu sker på våra trygghets- och utbildningssystem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men Alliansen, med moderaterna i spetsen kör på utan hänsyn till folkviljan. Och sossarna tiger medan kapitalisterna skor sig på på våra skatter. Det är en stor och bottenlös skam. Samtidigt avslöjar det på vems sida socialdemokratin faktiskt står. Den står inte längre på arbetarklassens sida så som den en gång gjorde på August Palms tid. Den står i dag på kapitalisternas sida. Det är dags att inse det nu.

När socialdemokraterna, med Stefan Löfven vid rodret, talar om vinster i välfärden är det inte nollvision det handlar om utan bara att det inte får vara för mycket vinster, men inget om privatiseringens verklighet. Om det hade handlat om feghet vore det möjligen förlåtligt…

View original post 1 100 fler ord

Annonser

0 Responses to “Av riksdagspartierna sågs endast V”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

  • 29,188 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: