Dags att kolla upp medias muslimhat-reflex?


Så visade det sig att det var inga muslimer i Oslo fastän det var medias reflex att med högsta volym att framföra sådana spekulationer. Själv framförde jag att sannolikheten att det var ett Mossad-jobb var större. Nu kanske båda Mossad eller muslim spekulationerna är felaktiga men medan medias reflexiva muslim-spekulationer fick fritt spelrum raderades min spekulation om att det var ett Mossad-jobb  från alla artiklar från SvD, DN blogglistor (ska bli intressant att se om detta blogginlägg ens kommer upp i artiklarnas blogglistor). När det gäller muslimer har media fritt spelrum för konspirationsteorier och spekulationer. Man kan ju spekulera varför det är så – varför tas det enbart upp att muslimer kan tänkas ligga bakom? Varför är spekulationsströmmen så enkelriktad?

Nu var gärningsmannen Norrman, högerextremist och grav muslimhatare  – att DN istället skriver muslimkritiker säger något om att ordet hatare endast får användas i ett och endast ett syfte för att beskriva hat mot någon grupp – ordet ”hat” är i media reserverat. Han var dessutom frimurare (och att kolla upp den gruppens rötter är starkt tabu). Varför kör bröderna Ekeroth sin extrema ”hata muslimer” kampanj? Och varför döljer media det med att kalla det muslimkritik? Varför är ordet ”hat” reserverat? Och varför blir alternativa tolkningar nedtystade?

För det är så mycket som tystas ned Den som inte tror CIA/Mossad är kapabla till att utföra terrordåd och skylla på diverse ”terrorister” bör t.ex Googla:

Operation Gladio Mossad CIA

, , , , , , ab12345678 ex1234567 dn12345 svd12 ekot svt1 gp12

Annonser

9 Responses to “Dags att kolla upp medias muslimhat-reflex?”


 1. 1 P:P juli 23, 2011 kl. 8:52 f m

  Logiskt
  De flesta sprängdåd som sker i västvärlden idag har oftast koppling till muslim därav rätt naturligt att första tanken är att det skulle vara så.

  • 2 Lincoln juli 23, 2011 kl. 9:04 f m

   Nä, det är inte alls logiskt. Mossad/CIA har en lång historia av att bomba och skylla på terrorister. Kolla på länken i Gladio-länken i blogginlägget. Mossads försök att spränga Mexikos Parlament är bara en av många sök på ”the dancing Israelis” där Israeliska Mossad agenter körde omkring i vita skåpvagnar fullproppade med sprängmedel den 11 september i New York och även de blev tagna av polisen. Därmed inte sagt att muslimer inte bombar men vad som är vad är svårare att bestämma. Frågan är varför bara ena strömmen av information släpps fram? Den frågan undviker du.

   Al Qaida är en CIA-skapelse och betyder toalett på slang på Arabiska. Vilken terrorgrupp skulle komma på tanken att kalla sig själv ”toalett”?

   • 3 Hans juli 23, 2011 kl. 9:28 f m

    Varför tar inte journalister och politiker på sig sin del av ansvar för detta, när all form av invandringskritik får epitetet främlingsfientlighet. Släpper man inte fram kritik kan man inte heller bemöta den. Därför är det viktigt med en öppen press även om det framförs kritik som man inte tycker ligger i linje med vad som är inne just nu. Jfr också gärna med organisationer som öppet bekämpar alla former av invandring.

   • 4 Lincoln juli 23, 2011 kl. 9:44 f m

    Och varför är det som är ”kritik” i media mot en grupp reserverat som hat mot en annan grupp? Varför är det rätt att spekulera, skapa totala konspirationsteorier mot muslimer (såsom media gjort denna gång) medan fakta tystas ned? Varför har ”invandrarkritik” (hat) mot muslimer existensberiktigande i en media som får folk att tro att det lurar presumtiva muslimska självmordsbombare i varje buske? Varför är du bara för en media som skapar enkelriktade konspirationsteorier mot muslimer?

 2. 5 Anonym juli 23, 2011 kl. 8:56 f m

  Is the attack a slap on the wrist for Norwegian meddling in the globalist agenda? Norway is not a member of the European Union and its recent actions will have undoubtedly angered many of the power players amongst the global elite within that inner circle. Specifically, Norway’s support for full Palestinian statehood, set to be voted on at the UN in September, Norway’s decision to reverse its support for the bombardment of Libya and withdraw completely from the NATO operation on August 1, and Norway’s move to freeze a $42 million dollar payment to Greece, an obvious hindrance to recent efforts to prop up the country’s dire debt crisis, are all massive issues that could have caused a fall out between Norway and the Anglo-American establishment.

  The ”War On Terror” Is A Fraud – It Is Not Meant To Be Won, It Is Meant To Be Continuous

  Rockefeller Reveals 9/11 FRAUD to Aaron Russo

  Låter det som konspiratoriskt hokus pokus?

  Förr i tiden läste alla grundskoleelever latin och som ett av de grundläggande komponenterna i denna undervisning användes Julius Ceasars memoarer ”De galliska krigen”. Här beskrivs i detalj den tydliga startegi som sedan i alla århundranden används mycket framgångrikt och som innebär att Romarna med bara några tusen man kunde besegra en fler miljon starka befolkningen som gallerna (Frankrike) och som möjliggjorde för bara 100.000 totalt (kvinnor och barn inräknade) Engelsmän kunde erövra hundra tals miljoner indier, som Hitler använde sig av ex när han själv brände ner Tyska Riksdagen och nu används av Oligarkerna i Det anglo saxiska finanseliten för att motivera ”the war on terror”.
  Förutom att tjäna som ett mycket tydligt exempel på ”fördumningen” av skolan, jag menar vem idag läser, analyserar och drar paraleller med modern tid av historiska originaltexter på vilken nivå det än må vara i vårt utbildningsystem att jämföra som sagt med bara någa decennier sedan när man i årskurs 7 i grundskolan faktisk gjorde det.

  Strategin heter söndra och härska och utgör en av imperialismens verkliga hörnstenar. Exakt hur detta går till läser man bäst från själva källan skriven som sagt av Julius Ceasar:

  The Gallic War (Loeb Classical Library) Caesar (Author)
  http://www.amazon.com/Gallic-War-Loeb-Classical-Library/dp/0674990803

  Och här Brittiske underrättelse officeren Kitsons beskrivning i en modernare tappning men som i stora drag bygger på samma enkla principer:

  Low Intensity Operations Subversion, Insurgency and Peacekeeping av Frank Kitson
  http://www.bokus.com/bok/9780571161812/low-intensity-operations/

  Sedan ställer jag mig frågan varför dessa ”terrorister” om de nu menar allvar med att verkligen förändra världsordningen och skada gällande strukturer inte placerar en smutsig kärnvapens detonation i Goldman Sachs byggnad, IMFs huvudkontor eller varför inte de skjuter personer som Jaime Diamond. Robert Murdoch utan varför det altid är de som eftersträvar positiv förändring av samhället som alltid i dessa terrorattentat dödas som nu i Norge där över 80 barn på ett politiskt ungdomsläger skjutits ihjäl.

  Det är denna gång allt för uppenbart att enda egentliga syftet är att sprida hat, rädsla och kaos. Som vi alla vet gäller – order out of chaos dvs mer övervakning av vanligt folk i alla situtaioner i samhället och politisk rättning i leden..

  Förresten kolla in det här. Säger en del om hur desperata finans industurin är att hitta nya sätt att skapa ännu med debt:

  “In what could be a repeat of the easy-lending cycle that led to the housing crisis, the Justice Department has asked several banks to relax their mortgage underwriting standards and approve loans for minorities with poor credit as part of a new crackdown on alleged discrimination, according to court documents reviewed by IBD.”

  http://news.yahoo.com/doj-begins-bank-witch-hunt-225100582.html

  Till sist Rekommenderad läsning för de av er som är intresserade av hur världen verkligen fungerar. Boken är skriven av nu mer avlidnde proffessor Quigley som för övrigt även var var President Clintond mentor och rådgivare. När Clinton svor presidenteden första gången som president så i detta tal tackade han sin mentor proffessor Quigly för att denne visat honom hur världen fungera.

  Tragedy & Hope: A History of the World in Our Time

  http://www.amazon.com/Tragedy-Hope-History-World-Time/dp/094500110X

 3. 6 Jaget juli 23, 2011 kl. 9:14 f m

  Varför måste man alltid bekämpa white-trash människor som aldrig kollar upp fakta. Nej , muslimerna är inte ansvariga för flest terrorbrott i Europa.
  http://www.dn.se/nyheter/varlden/islamistisk-terrorism-ovanlig-i-europa

  Logisk? DÅ måste man kunna tänka till att börja med.

 4. 7 skvitt juli 23, 2011 kl. 4:47 e m

  Man blir indoktrinerad vare sig man vill eller inte. Så även jag lutade åt islamistisk extremism.
  Detta visa än en gång hur viktigt det är att fundera över sina egna reaktioner!

  Nu går mina tankar till alla offer och deras anhöriga!
  /Skvitt

  • 8 Lincoln juli 23, 2011 kl. 6:04 e m

   Japp!
   Det är en blindhet som är medvetet skapad och som tjänar ett syfte.

   Jan Guillou uttryckte det bra i Aftonbladet:
   ”Är gärningsmannen högerextrem kommer terrordebatten, enligt Guillou, förmodligen att dö.

   – Är det bara en nazist räknas det som en tågolycka. Den enskilde galningen kan visserligen inget samhälle skydda sig mot. En enskild galning sköt John Lennon och en enskild galning sköt mot Ronald Reagan, som var världens mest bevakade man vid det tillfället, säger han.

   – Men den aspekt jag tycker är den viktigaste är den initiala reaktionen. Varför skulle skillnaden ha varit så otroligt stor om det hade varit en islamistgalning? Reaktionen är mer skadlig för oss än de terrorangrepp som faktiskt utförs av islamister, säger han.”

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13366071.ab

 5. 9 Mavera juli 23, 2011 kl. 8:33 e m

  Media lägger inte så mycket vikt på det faktum att den här mördaren är medlem i frimurarorden Johannes-logen St. Olaus T.D Tre Söiler. Kan det vara så att det är Iluminati som ligger bakom dådet?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 29,188 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: