Var det Mossad som sprängde i Oslo?


Media (och vilka äger och kontrollerar den?) skriker i högan sky att ”muslimska fundamentalister” utförde bombningen i Oslo men det finns en hel del som pekar på att det snarast var ett Mossad-jobb. Varför skulle muslimer spränga i Oslo när:

* Norge håller på att dra tillbaka nästan alla stridsflyg från Libyen
http://www.dn.se/nyheter/varlden/norge-tar-hem-stridsflyg-fran-libyen
* Norge stöder en en FN omröstning för en Palestinsk stat
http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=229906
* Norge skyr Israeliska aktier:
http://www.jta.org/news/article/2010/08/23/2740582/norway-divests-from-two-israeli-companies

Allt ovan gör ju det troligare att Mossad är de skyldiga än muslimer. Om man därtill lägger att Mossad har ertappats med byxorna nere förut när de försökte spränga Mexikanska Parlamentet så borde åtminstone någon i media börja undra.
Men i Oslo är det så klart muslimska terrorister som sprängt. Vad som hände i Mexikanska Parlamentet ska vi glömma. Det mentala suddgummit går bärsärkagång som vanligt och vi vet ju alla vilka som håller i suddgummit:
Two Israelis arrested with bombs in the Mexican Congress

——-

De artiklar som finns nedan har censurerat bort detta blogginlägg (kollade bara in DN:s och Svd:s länkar) så suddigummit funkar effektivt. Några hundra som kollade in bloggen innan de hann sudda och besökssiffrorna sjönk drastiskt. De är effektiva! Man kan inte säga annat!

ab12345678 ex1234 dn12345 svd123 sr12 gg svt1

Annonser

7 Responses to “Var det Mossad som sprängde i Oslo?”


 1. 1 Down with Israel juli 22, 2011 kl. 6:46 e m

  ja visst vem annars? med hjälp av norska motsvarigheten till hasbaran ”svensk-israel” information

  som 9/11
  som7/7
  som 3/5
  som i mumbai

  vem tjänar på att kristna och muslimer krigar mor varndra?
  endast ett land – sionist terrorist landet, tillika största hotet mot världen -Israel!

 2. 2 Mark juli 22, 2011 kl. 6:59 e m

  Hej,

  Jag tycker att det är för tidigt med ogrundade spekulationer, att ni beskyller mossad för detta är lika osmakligt som när andra skriker ut att det är muslimernas fel.

  Tänk allt det onödiga lidandet som skapas av att folk reflexivt släpper lös sina fördomar utan att tänka själv först.

  Hälsningar
  Mark

  • 3 Lincoln juli 22, 2011 kl. 7:09 e m

   Så om denna lilla blogg kollar in något som går emot den orkan av ”muslimska terrorister”-teorier som hela massmedia blåser upp så skadar vi människor? Du blir ju inte så där jättetrovärdig! Vem fan tänker på muslimerna?
   Jag tror ditt problem med mig snarast är att jag tänker själv och därtill tar fram FAKTA vilket är något helt annat än din ”reflexiva” snyft och tyck-synd om retorik. Media står för den betingade reflexen att göra som den blir tillsagd av de som betalar ut lönechecken.

 3. 4 Myggsväljaren juli 22, 2011 kl. 9:40 e m

  Der är nog inte islamska terrorister.

 4. 5 ghostopinion juli 23, 2011 kl. 2:23 f m

  Jaa, det vore ju klokt av media/journalister att tänka i alternativa möjliga banor innan någonting är klarlagt. Men det finns ju inte så många kloka journalister. Och så är det det där med att gå i husbondens ledband…

 5. 6 Mark juli 23, 2011 kl. 9:01 f m

  Att det finns omständigheter som skulle kunna fungera som motiv för en viss organisation att göra något inte är inte ”FAKTA” som visar att dom har gjort det. Vill man så kan man alltid hitta tusentals motiv för olika personer och grupperingar att ha genomfört något.

  Att tänka själv är ju nämligen inte att automatiskt anta att någon ligger bakom något och seda söka efter indicier som stödjer detta. Era bittraste fiender använder sig av exakt samma teknik.

  Ni har förövrigt även det gemensamt att ni lever i en väldigt svartvit värld. Det är berömmansvärt att det många gånger är människor som befinner sig i kris och orättvisa som ni kämpar för, men vad åstakommer ni med blind dogmatism?

  Ett svartvitt synsätt är att göra det lätt för sig, man behöver inte tänka själv, man kan omänskliggöra sin motståndare, man löser inga konflikter utan man blir en del av problemet.

  Hälsningar
  Mark

  • 7 Lincoln juli 23, 2011 kl. 9:09 f m

   Att organiosationer påstås ha gjort saker tidigare ses ju som FAKTA och duger utmärkt för media för att peka ut och döma muslimer. Men FAKTA som pekat åt ett annat håll tystas. Varför det?
   Det är just det svartvita jag vänder mig emot (och som du med en massa svammel försvarar). Varför tillåts media spy ut spekulationer och konspirationer om muslimer och inte tillåta andra spekulationer? Varför är media så otroligt ensidig (svartvit)?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 29,188 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: