Tyvärr!./Solidaritetstanken./Trerk


Maud Olofsson lämnar över ett parti i spillror, men hon är otroligt stolt över att hon lyckats lämna över ett parti i förändring, enligt en intervju i Dagens Eko. Att moderaterna ätit upp partiet bit för bit har hon glömt. Att Centerpartiet har varit en brygga mellan dom två olika blocken har hon också glömt. Att Centerpartiet har varit lantbrukarnas sista utpost i en snårig och besvärlig tid har hon också glömt. Att Centerpartiet har varit mot kärnkraften, det har hon inte glömt, men hon låtsas vara oförstående till kritiken.
Att hon sålde ut Centerpartiet för en ministerpost, det tycker hon är helt OK.
Nu väntar på att jag på att KD skall sparka sin partiledare, när även dom inser att Kd bara är ett slavparti till Moderaterna. Kommer Ni ihåg sagan jag skrev för inte så länge sen om Kung Reinfeldt.

Tyvärr blev det ingen förändring i den så förhatliga sjukförsäkringen. Riksdagsledamöterna från de små utrotningshotade partierna C,KD och FP saknar ryggrad och törs inte gå emot kung Fredrik. Det är brist på ryggrad inom dessa partier som gör att moderaterna steg för steg monterar ner välfärden.Jag tycker det är ynkedom!
KGV
Trerk

3 Responses to “Tyvärr!./Solidaritetstanken./Trerk”


 1. 1 Hemimamma juni 18, 2011 kl. 10:00 e m

  Den sagan ser jag gärna att du återpublicerar här om du kan =0)

  Bra skrivet och jag håller med dig till fullo.

  Hemikram

 2. 2 skvitt juni 18, 2011 kl. 11:11 e m

  Det förenklar politiken om C, KD och Fp försvinner totalt. Då står M ensamt och allena till svars för sin fascistoida politik. Den kommer då att vara tydligare att se och förhoppningsvis färre som låter sig luras till att ge dem mandat för att regera.

  I sin nöd kommer de att gå i allians med SD. Därmed klarnar än bättre vilken politik M egentligen står för!

  Tillsammans kan ju Fredrik Reinfeldt och Jimmy Åkesson föra fram vad som är deras gemensamma ”Mein Kampf”!

  /Skvitt

 3. 3 Mavera juni 19, 2011 kl. 9:00 e m

  Flerpartisystem är ett minne blott, kan man säga. Moderaterna har slukat C, Fp och KD med hull och hår. Alla de tre partierna har förlorat sin identitet, men de får skylla sig själva om de kommer att dö ut inom kort framtid.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 28,826 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: