NATO:s människojakt fortsätter…


Det har redan gått fyra månader sedan ett krig i Libyen, inspirerat av väst, startat. Det började den 17 februari 2011. Under hela den tiden har NATO-alliansen gjort allt för att uppnå sitt främsta och brottsliga mål – att döda en människa.

Redan den 21 mars, enligt rapporter från The Daily Mail med hänvisning till deras egna källor, har den brittiska underrättelsetjänsten MI6 varnat Muammar Gaddafis omgivning att Libyens ledare skulle undanröjas om han inte ger upp makten frivilligt.

Tidigare har de brittiska specialstyrkorna (SAS) fått en uppgift att infiltrera alla städer i Libyen, där befolkning är trogen Gaddafi, och låta flygplan sikta på mål på marken. Det faktum att SAS män var i Libyen blev känt redan i februari 2011.

Enligt inkommande rapporter har den brittiske försvarsministern redan gett sina specialstyrkor en order om eliminering av Libyens regering och i första hand – Muammar Gaddafi. Liknande order fick kommandosoldater från USA och Frankrike, som också är verksamma i olika delar av Libyen, inklusive Tripoli. All inkommande information från dem om hur Gaddafi förflyttar sig inom landet och från spionsatelliter regelbundet behandlas, summeras och skickas till NATO:s ledning, som i sin tur ger order. Allt för att döda Libyens ledare.

Sedan 19 mars pågår det kontinuerliga bombningar av Tripoli.  Vissa dagar blev Muammar Gaddafis residens bombad flera gånger per dag. NATO:s flygplan bombar sjukhus, skolor, hotell och universitet … Listan över offer för NATO:s bombningar ökar dramatiskt …

Ett av de misslyckade försöken att eliminera Libyens ledare, blev två attacker, båda på samma dag, den 30 april! På natten 29 till 30 april har ”specialstyrkor” rapporterat att Gaddafi kom in i byggnaden av National Television. Byggnaden blev kraftigt bombad och skadad, träffades av flera missiler även riksdagshuset, Centrum för barns konst och Centrum för personer med funktionsnedsättning. Många som var på plats (notera, civila libyer) dödades.

Samma kväll, den 30 april hemma hos Gaddafis son i Tripoli föll flera bomber. NATO:s högkvarter fick operativ information om att i huset, som tillhörde Saif al-Arab, Muammar Gaddafis son, samlades hela den stora familjen. NATO:s piloter, som fick koordinaterna, anlände ett par minuter ”för sent”, då Muammar Gaddafi vid tiden för bombningen har redan lämnat huset … Men en familjefest pågick, barn lekte, spelade spel, vuxna tittade på amerikansk actionfilm …

Klockan i huset stannade vid nio minuter över åtta på kvällen.

Bland de döda var Gaddafis son Siaf al-Arab, två Gaddafis barnbarn (Hannibal  Kartago,  Saif Mohammed och fyra månaders gammal lilla flicka Mastura). En bomb exploderade inte …

Källa

Annonser

8 Responses to “NATO:s människojakt fortsätter…”


 1. 1 Hemimamma juni 18, 2011 kl. 8:15 e m

  Bra Mavera,. tack för att du hörsammade min begäran!

  Hemikram

  • 2 Mavera juni 18, 2011 kl. 8:34 e m

   Inga problem:)
   Kram.

 2. 3 skvitt juni 18, 2011 kl. 11:28 e m

  DN är knappast någon sanningssägare, men här har de samlat en lista över händelseutvecklingen. Det är ju inte alldeles fel eftersom minnet är kort ibland.
  Kom bara ihåg att det är DNs historieurval som presenteras.

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/detta-har-hant-striderna-i-libyen
  /Skvitt

  • 4 Mavera juni 19, 2011 kl. 10:00 f m

   Det är bra att de har sammanställt historiken, som är fortfarande färgad av propaganda.

 3. 5 skvitt juni 18, 2011 kl. 11:38 e m

  Kan ju tillägga att det kom galen propaganda för att sänka Gadaffis stöd i omvärlden. Lögnen gick ut på att Gadaffi skulle ha givit order om att hans soldater skulle våldta kvinnor! Det är samma sjuka lögn som den mot Irakiska soldater när Quwait ockuperades av Irak. Då ”vittnade” en quwaitisk ”barnsköterska”, ”undersköterska” eller möjligen ”sjuksköterska” (minns inte vilket) om hur irakiska soldater hade slitit ut spädbarnen ur kuvöserna och slängt dem i väggen!

  Sedan kom ju sanningen fram. ”Vittnet” hade aldrig satt sin fot på det aktuella sjukhuset. Hon bodde i New York och var dotter till Quwaitisk diplomat på generalkonsulatet i USA.

  Nu ljuger man lika friskt igen. Och som alla vet, krigets första offer är sanningen!
  /Skvitt

  • 6 Mavera juni 19, 2011 kl. 10:04 f m

   Propaganda är enorm! Västvärlden för ett riktigt informationskrig mot Libyen (och Syrien för den del). På tal om falska vittne, så var det ju alldeles nyss avslöjad en fejk ”Gay Girl from Damascus”! Lögnerna är av gigantiska proportioner och USA, NATO, CIA – alla de ligger bakom.

   • 7 skvitt juni 20, 2011 kl. 1:01 f m

    Jo,jag uppmärksammade det!
    /Skvitt


 1. 1 Mavera på SOLIDARITETSTANKEN « skvitts Trackback vid juni 19, 2011 kl. 12:06 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 29,202 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: