SOLIDARITETSTANKEN – HUR SKA VI LEVA VIDARE??


GOD AFTON!! Eftersom jag fick tekniska problem på den Hemimamma-adress jag först skapade på wordpress där ett skumt felmeddelande och felaktig export av AB filen gjorde att jag lade ner den, gör att många av er har idag en felaktig adress och kommer till en sida som säger att domänen hemimamma inte finns längre…

NUMERA ÄR MIN HEMIMAMMA PÅ WORDPRESS FÖLJANDE:

http://hemimammashetsiga.wordpress.com/

Jag håller på att exportera för fullt och det verkar gå bra.

JAG VILL GÖRA ER UPPMÄRKSAMMA PÅ ATT EXPORTFILENS BILAGOR BARA ÄR BILDER OCH LÄNKAR. ALLA YOU-TUBE KLIPP FÖRSVINNER OCH VILL MAN HA DEM MÅSTE MAN LÄGGA IN DEM MANULELLT IGEN, TÄNK PÅ DET ALLA NI SOM VILL HA DEM KVAR.

Jag har dessutom tagit beslut om att exportera in SOLIDARITETSTANKEN TILL WORDPRESS och jag kommer att kontakta alla skribenter för att höra om ni vill fortsätta vara kvar och skriva vidare, vilket jag hoppas innerligt kommer att ske. DÅ SKA JAG ORDNA ATT NI FÅR ALLA INLOGGNINGAR INNAN AB GÅR I GRAVEN.

JAG HAR DESSUTOM BESTÄMT ATT STARTA SOLIDARITETSTANKEN PÅ FACEBOOK.

Med AFTONBLADET BLOGGS nedläggning så är behovet av en blogg som motbild till liberala gammelmedia ÄNNU VIKTIGARE och jag hoppas att ni som jobbat jämsides med mig håller med.

MER INFORMATION OM DET VARTEFTER…

Lämna er intresseanmälan bland kommentarerna

FÖR ER SOM ÄR OSÄKRA PÅ WORDPRESS HAR JAG SKAPAT EN HEMIMAMMA PÅ BLOGSPOT

http://hemimammas.blogspot.com/

BLOGSPOT ÄR LÄTTARE OCH ”RENARE” I SITT UTFÖRANDE OCH PASSAR DEM SOM BARA VILL SKRIVA ENKEL TEXT MED ETT OCH ETT ANNAT KLIPP, UTAN EN MASSA KONSTNÄRLIGA OCH TEKNISKA KRUSIDULLER…

BRA INFORMATION HÄR:
INFORMATION OM VAR EN MASSA BLOGGARE TAGIT VÄGEN:

VI SES!! HÄR ELLER DÄR….

rip.JPG

GOD AFTON!!

3 Svar to “SOLIDARITETSTANKEN – HUR SKA VI LEVA VIDARE??”


  1. 1 HEMIMAMMA maj 25, 2011 kl. 4:50 f m

    FÖRSTA KOMMENTAREN PÅ NYA STÄLLET….

  2. 2 superzeke maj 25, 2011 kl. 9:08 e m

    Andra kommentaren här

    Janne


Lämna en kommentar




SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör som 15 andra, prenumerera du med.

BLOGGSTATISTIK

  • 33 153 BESÖKARE