SOLIDARITETSTANKEN – HUR SKA VI LEVA VIDARE??INLÄGGSSTOPP HÄR!!


GOD AFTON!! Eftersom jag fick tekniska problem på den Hemimamma-adress jag först skapade på wordpress där ett skumt felmeddelande och felaktig export av AB filen gjorde att jag lade ner den, gör att många av er har idag en felaktig adress och kommer till en sida som säger att domänen hemimamma inte finns längre…

NUMERA ÄR MIN HEMIMAMMA PÅ WORDPRESS FÖLJANDE:

http://hemimammashetsiga.wordpress.com/

Jag håller på att exportera för fullt och det verkar gå bra.

JAG VILL GÖRA ER UPPMÄRKSAMMA PÅ ATT EXPORTFILENS BILAGOR BARA ÄR BILDER OCH LÄNKAR. ALLA YOU-TUBE KLIPP FÖRSVINNER OCH VILL MAN HA DEM MÅSTE MAN LÄGGA IN DEM MANULELLT IGEN, TÄNK PÅ DET ALLA NI SOM VILL HA DEM KVAR.

Jag har dessutom tagit beslut om att exportera in SOLIDARITETSTANKEN TILL WORDPRESS och jag kommer att kontakta alla skribenter för att höra om ni vill fortsätta vara kvar och skriva vidare, vilket jag hoppas innerligt kommer att ske. DÅ SKA JAG ORDNA ATT NI FÅR ALLA INLOGGNINGAR INNAN AB GÅR I GRAVEN.

JAG HAR DESSUTOM BESTÄMT ATT STARTA SOLIDARITETSTANKEN PÅ FACEBOOK.

Med AFTONBLADET BLOGGS nedläggning så är behovet av en blogg som motbild till liberala gammelmedia ÄNNU VIKTIGARE och jag hoppas att ni som jobbat jämsides med mig håller med.

MER INFORMATION OM DET VARTEFTER…

Lämna er intresseanmälan bland kommentarerna

DEN ÄR NU IGÅNG. INLÄGGSSTOPP HÄR HÄRMED…SAMLING PÅ NYA


https://solidaritetstanken.wordpress.com/

FÖR ER SOM ÄR OSÄKRA PÅ WORDPRESS HAR JAG SKAPAT EN HEMIMAMMA PÅ BLOGSPOT

http://hemimammas.blogspot.com/

BLOGSPOT ÄR LÄTTARE OCH ”RENARE” I SITT UTFÖRANDE OCH PASSAR DEM SOM BARA VILL SKRIVA ENKEL TEXT MED ETT OCH ETT ANNAT KLIPP, UTAN EN MASSA KONSTNÄRLIGA OCH TEKNISKA KRUSIDULLER…

INFORMATION OM VAR EN MASSA BLOGGARE TAGIT VÄGEN:

VI SES!! HÄR ELLER DÄR….

rip.JPG

EN PÅMINNELSE OM VEM DET ÄR SOM STYR SVERIGE OCH HUR OCH VARFÖR

GOD AFTON!!

Annonser

14 Responses to “SOLIDARITETSTANKEN – HUR SKA VI LEVA VIDARE??INLÄGGSSTOPP HÄR!!”


 1. 1 HEMIMAMMA maj 25, 2011 kl. 1:03 f m

  JAG JOBBAR MED DEN JUST NU

  • 2 HEMIMAMMA maj 25, 2011 kl. 3:53 f m

   KNUFFAR

 2. 3 HEMIMAMMA maj 25, 2011 kl. 2:26 f m

  ALLA SKRIBENTER SOM VILL VARA MED I NYA SOLIDARITETESTANKEN PÅ WORDPRESS MÅSTE SKAFFA EN WP- BLOGG OCH GE MIG SIN EMAIL- ADRESS PÅ SNACK, SÅ JAG KAN KOPPLA IN ER SOM SKRIBENTER.ADRESSEN TILL SIDAN ÄR: https://solidaritetstanken.wordpress.com/

  • 4 HEMIMAMMA maj 25, 2011 kl. 8:13 e m

   vilka fler vill följa med??

 3. 5 HEMIMAMMA maj 25, 2011 kl. 6:45 f m

  Nu har jag lagt in allt till dags dato med videoklipp och jag har redigerat länkar så gott jag kunnat.

 4. 6 HEMIMAMMA maj 25, 2011 kl. 7:15 f m

  https://solidaritetstanken.wordpress.com/2011/05/25/att-exportera-sin-ab-blogg-2/NU BÖRJAR ARBETET IGEN… SAMLING ALLA SKRIBENTER

  • 7 HEMIMAMMA maj 26, 2011 kl. 12:49 f m

   NU ÄR NYA TANKEN KLAR – NU VILL JAG HA ALLA SKRIBENTERS WPMAIL

 5. 8 superzeke maj 25, 2011 kl. 12:57 e m

  Hej Hemi, vilket suveränt jobb du lagt ner på det här.Och visst så hänger ag med till Solidaritetstanken på WPNu har jag (hoppas jag) skickat min emailadress till dig via Snack.Har aldrig riktigt fattat det där Snack men jag tror att jag lyckades.Annars så skickar jag den via Facebook.Helt suveränt att du orkar med att fixa allt det här :-)Janne

  • 9 HEMIMAMMA maj 25, 2011 kl. 3:45 e m

   nu är du inlagd som författare till att börja, men du kanske vill vara medadministratör? Det skulle underlätta om jag blev sjuk eller något om du hade tillgång till alla funktioner. Och du vet ju sedan förut att jag litar på dig…Om du vill ha ansvaret vill säga?

 6. 10 HEMIMAMMA maj 26, 2011 kl. 1:42 f m

  knuffar

 7. 11 superzeke maj 26, 2011 kl. 2:05 e m

  Hej Hemi, javisst lägg du till mig som admin. Jag tror att det skulle vara bra om du kunde lägga till flera ”betrodda” som admin.T.ex så är det bara admin som kan släppa fram kommentarer (om den inställningen är ikryssad). Jag ser t.ex nu att skvitt har kommenterat på WP men kan varken släppa fram kommentaren eller svara på den.Tror att det är bra om så många ”betrodda” som möjligt är admin. Sedan så kan man ju ”dra hem” en backup på ”hela bloggen” med jämna mellanrum om någon skulle klanta till det, t.ex jag :-)Janne

  • 12 HEMIMAMMA maj 26, 2011 kl. 5:20 e m

   Du har bra synpunkter och jag lägger dig som admin direkt. Så får vi diskutera inom gruppen vem som vill och kan ta ansvar för administrativa bitar..Jag ska kolla upp inställningen du pratar om gällande kommentarer.Hemikram

  • 13 HEMIMAMMA maj 26, 2011 kl. 5:25 e m

   Tyvärr kan bara administratörer godkänna kommentarer eller så publiceras de direkt..Så då får du och jag godkänna tills vidare.

 8. 14 HEMIMAMMA maj 26, 2011 kl. 6:05 e m

  Nytt inlägg på Nya SOLIDARITETSTANKENhttps://solidaritetstanken.wordpress.com/2011/05/26/solidaritetstanken-skribentanmalan-och-diskussion/Vi ses där!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 29,188 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: