Psykopaterna härskar medan vi lyssnar på dravel!


Idag så rebloggar jag ett inlägg ifrån bloggaren Lincoln som handlar om den absolut högsta makteliten. De som genom ekonomisk styrning tillsätter alla marionetter typ Obama och andra politiker som inte egentligen har något att säga till om. Jag gör först en förklaring av förkortningarna på viktigaste maktcentren som nämns i inlägget. Alla har med centralbankssytemet att göra.

BIS = Bank of international settlements (Centralbankernas egen centralbank).
IMF = Internationella Valutafonden.
ECB = Europeiska centralbanken

FED = USAs centralbank

Det är dessa institutioner och några till som är de egentliga makthavarna i världen.

Här följer Lincoln blogginlägg:

screenshot4.jpg

Dessa herrar sätter vi vår ”tro på” ska sköta penningsystemet till allas fromma. Varför låter vi moraliskt perverterade människor ta hand om vårt penningsystem där de tillåts skapa ”tro på” pengar (kredit är latin och betyder ”tro på”) från ingenting och skuldfjättra allt med?

I Libyen vill IMF störta Khadaffi så de kan ta över Libyens självstyrande banksystem och privatisera naturresurserna som dessa bankparasiter givetvis kan köpa upp genom att trolla fram några miljarder till från luften – precis som de rånade Ryssland. Obamas ekonomiska Goldman Sachs team är samma kleptokrater som stal Rysslands rikedom genom att ge den till ett gäng parasiterande oligarker efter det att IMF röjt vägen. Enligt Putin dog fler Ryssar pga av detta rån än UNDER HELA ANDRA VÄRLDSKRIGET! Likadant överallt och samma historia men media är knäpptysta fastän IMF med Goldman Sachs, Världsbanken etc har dödat och dödar miljoner människor.

Om han har våldtagit kvinnan är detta givetvis fruktansvärt men övriga perversiteter denne man gjort sig skyldig till på global skala är oändligt mycket större och media hjälper till att dölja.

Och vem ska de tillsätta som ny ECB ordföranden (Europeiska centralbanken)? Jo, Mario Draghi, fd vice ordförande och direktör för Goldman Sachs! Samma Goldman Sachs som blåste Ryssland och senast Grekland! Samma Goldman Sachs vars fd anställda redan sitter eller har suttit på hela Obama administrationen: Larry Summers, Timothy Geithner, Rahm Emanuel, Gary Gensler, Elena Kagan, Berkowitz, etc etc – listan kan göras otroligt lång.

Så nu ska f.d vice vd för antagligen den största, värsta och mest korrupta organisation som denna värld skådat få kontrollen över ECB också (det finns ingen gräns mellan övriga parasitorgan; IMF,BIS, FED etc heller – allt kontrolleras av samma perverterade elit) .  De bryr sig inte ens om att dölja det längre genom att tillsätta en marionett!

Hur kan vi tillåta att en grupp människor som genom historien visat sig vara patologiska lögnare och bedragare sköta ett penningsystem som bygger på ”tro på”, dvs krediter? Hur kan vi ”tro på” att dessa människor kommer göra något gott när all historia säger motsatsen? Det krävs ett rejält mentalt suddgummi som skriver över sanningen med dravel. Medias uppgift idag är inte upplysa – medias uppgift är att dölja och sudda. Politikernas uppgift är att svamla skit.

Kan det bli klarare, vilka det är som styr? Kan det bli klarare att vi har en media som har till uppgift att ljuga, förtiga och mentalt bedöva människor med dravel som melodifestivalen?

2  3  4  5  6
ab1 ex1 dn1 svd1 gp svt sr

24 Responses to “Psykopaterna härskar medan vi lyssnar på dravel!”


 1. 1 HEMIMAMMA maj 16, 2011 kl. 12:53 f m

  Klockrent och jag står upp och apploderar… Tumme!

  • 2 superzeke maj 16, 2011 kl. 1:04 f m

   Det är Lincoln som skall äras så jag applåderar jag med 🙂

 2. 3 skvitt maj 16, 2011 kl. 2:06 f m

  Regeringar har aldrig varit annat än maktens marionetter sedan feodalismen försann. Makten finns hos kapitalisternas allra starkaste aktörer och det blir då självklart bankerna som är de enda som kan avses. Men inte bankerna i gemen utan de starkaste krafterna inom de globala banksystemen.När det är så det ser ut, var ska vi då söka den sanna makten, den ultimata, om inte just där som ovan beskrivs.Tack Superzeke att du lyfte fram detta här på SOLIDARITETSTANKEN och ett tack till Lincoln.

 3. 4 kaoskatta maj 16, 2011 kl. 3:13 e m

  Tumme!

 4. 5 superzeke maj 16, 2011 kl. 4:51 e m

  Man kan ju undra hur chefen för IMF kan åka fast för att ha våldtagit en städerska på ett hotell. I normalfallet så skulle en sådan sak blivit nedtystad. En våldtagen kvinna betyder ingenting i dessa kretsar. Antingen så mutar man kvinnan med pengar för att hålla tyst. I andra hand så hotas hon, hennes familj, barn och vänner till livet. Om kvinnan trots det skulle vilja anmäla det hela så undanröjs hon helt enkelt på ena eller andra sättet.Så man undrar verkligen vad och vem som ligger bakom detta?Janne

  • 6 HEMIMAMMA maj 16, 2011 kl. 4:57 e m

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13035118.ab

  • 7 HEMIMAMMA maj 16, 2011 kl. 4:57 e m

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13032067.ab

  • 8 superzeke maj 16, 2011 kl. 5:45 e m

   Ja man får se helt enkelt.

  • 9 skvitt maj 16, 2011 kl. 8:59 e m

   Kan ju röra sig om en inre maktskrid. Jag sätter en peng på den lågoddsaren!/Skvitt

  • 10 superzeke maj 16, 2011 kl. 9:44 e m

   Ja den pengen lär du inte förlora 🙂

  • 11 skvitt maj 17, 2011 kl. 4:56 f m

   Kika gärna på min serie om elfte september. Den är ännu inte klar, men en tjuvkik kan ändå rekommenderas.

 5. 12 HEMIMAMMA maj 16, 2011 kl. 4:57 e m

  http://hd.se/landskrona/2011/05/16/soc-letar-mat-i-fattigas-kylskap/

  • 13 superzeke maj 16, 2011 kl. 5:53 e m

   Ok, det handlade ju inte direkt om centralbankssystemetFast å andra sidan så har det ju faktiskt med dem och göra, fattigdomenhar helt enkelt att göra med det som står i det här blogginlägget.Centralbankssystemet är upphovet till att socialhjälp behövs.Janne

 6. 14 Lincoln maj 17, 2011 kl. 7:48 f m

  Tack! Bra att du skrev vad förkortningarna betyder, Janne!Nu är det klart Mario Draghi, fd vice ordförande och direktör för Goldman Sachs blir ny ordförande för ECB! http://www.dn.se/ekonomi/italienare-blir-ny-ecb-chefVad glada grekerna måste vara!

  • 15 superzeke maj 17, 2011 kl. 10:39 f m

   Vi för säkert snart se exakt hur glada Grekerna blir.

 7. 16 Pellefantia maj 17, 2011 kl. 10:17 f m

  varför skulle dessa vara bättre än någon annan,,, risken är väl snarare tvärtom… den som leker så omoraliskt med andras pengar,,, har inget överjag eller moral= psykopat

  • 17 superzeke maj 17, 2011 kl. 10:45 f m

   De har någonstans tappat bort sin själ. Ytligt sett så leker de med andras pengar men i en djupare mening så leker de med andras liv och dessa människor har ingen som helst känsla för vad ett liv egentligen är för något.

  • 18 skvitt maj 17, 2011 kl. 11:07 f m

   http://www.psykopati.se//Skvitt

  • 19 superzeke maj 17, 2011 kl. 12:03 e m

   Tack skvitt, har studerat den sidan. Blir inte klok på det ändå egentligen. De flesta psykiska tillstånd kan man sätta sig in i känslomässigt men just psykopati går liksom inte.Någonstans tycker man att det skulle finnas ett samvete hos alla människor.Det är väldigt svårt att förstå ett sådant tillstånd.Kanske skulle man själv bli i ett sådant tillstånd i ett krig eller en situation där ens fysiska existens hotades med total eliminering, troligen skulle man då hamna i ett sådant tillstånd eller ett liknande tillstånd. Men dessa människor är ju inte i en sådan situation.Janne

 8. 20 Lincoln maj 17, 2011 kl. 1:03 e m

  Jo det är intressant det där med psykopati. Enligt Professor Hare, som är världsledande på ämnet, är psykopati vanligast högst upp i detta sjuka samhälle då de inte har några problem med att gå över lik för att få det de vill. Enligt Hare är det ett neurologisk tillstånd som inte går att ”bota”Egentligen är det kanske inte så konstigt – det finns ju intellektuellt förståndshandikappade människor så varför skulle det inte inte finnas emotionellt förståndshandikappade människor?De är några ynka procent men de ställer till en enorm skada. Den här artikeln är bra:http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2008/01/02/02073.html”Marshall’s discovery and subsequent research, proved that in all previous wars, a tiny minority of soldiers — the 5% who are natural-born psychopaths, and perhaps a few temporarily-insane imitators—did almost all the killing. Normal men just went through the motions and, if at all possible, refused to take the life of an enemy soldier, even if that meant giving up their own. The implication: Wars are ritualized mass murders by psychopaths of non-psychopaths. (This cannot be good for humanity’s genetic endowment!)”På tal om psykopater. Gick in på Cornucopias blogg där asgamarna spekulerar i hur de ska kunna parasitera vid en bostadskrasch. Det är äckligt men intressant att läsa den totala bristen på inlevelse och empati för andra människors olycka – det ses bara som en chans att skinna dem!! http://cornucopia.cornubot.se/2011/05/sa-hur-tjanar-man-pengar-pa.html?showComment=1305629914361#c2071069104278202347

  • 21 superzeke maj 17, 2011 kl. 1:33 e m

   Helt sjukt att se på Cornus blogg, detta avslöjar dem verkligen. Såg att Cornu hade svarat på din korta fråga. Ge gänget en ordentlig tankeställare om du orkar.Jag får se om ”snälle Sigvard” kanske skriver ett inlägg lite senare ikväll hos Cornu när Sigvard kommer hem igen.På dem bara Lincoln, de behöver höra några sanningens ord.Janne

 9. 22 skvitt maj 17, 2011 kl. 1:36 e m

  ”Kanske skulle man själv bli i ett sådant tillstånd i ett krig eller en situation där ens fysiska existens hotades med total eliminering, troligen skulle man då hamna i ett sådant tillstånd eller ett liknande tillstånd.”Svar: fel!Men tänk dig att det endast är dig själv du bryr dig om, bara dig själv. Där har du psykopaten och där har du borgerskapet!Tänk dig att du saknar känsloliv, då saknar du samvete!När det gäller psykopater finns ofta även en ren ondska och den är svårare att begripa sig på. De sadistiska psykopaterna älskar och njuter av att plåga andra. Det är som om deras känsloliv är omvänt vårt. De sadistiska psykopaterna kan man alls inte förstå sig på om man inte låter sig låtsas att man har ett omvänt känsloliv med lust att plåga. Alla psykopater är inte sadister, men de figurerar i Hollywoodfilmer och i olika romaner därför att de är skärrande fascinerande./Skvitt


 1. 1 http://www.disquedurssd.org/ Trackback vid maj 18, 2013 kl. 6:10 e m
 2. 2 plancha gaz pas cher Trackback vid maj 21, 2013 kl. 1:21 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 28,826 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: