(M) bör städa utanför sin dörr, innan man anklagar Juholt


Nu läser jag en lång klagan om att Juholt inte nämnde något om främlingsfientlighetens framväxt en enda gång i sitt installationstal.

Vilket då av en av Alliansvännerna tolkas som att han inte tar problemet på allvar, varpå jag frågar mig om den kritiken kommer från rätt håll?

Är det då inte ett större problem att Alliansen styr Sverige enbart med hjälp av dessa främlingsfientliga krafter?

Vid alla tillfällen Fredrik har fått ett nederlag och SD vänt dem ryggen har Sveriges Statsman, istället förvandlats till en patetisk grinolle.

Vidare så läser jag nu på Alliansfritt Sverige att toppmoderaten och tidigare landstingspolitikern Elwe Nilsson blir ny förtroendevald revisor för Moderaterna i Stockholms läns landsting.

Han skall ansvara för Sthlm:s läns landstings ekonomi, trots att han är dömd i Domstol 2002 .

Moderaterna är ju inte kända för att ha rent mjöl i påsen titta bara på Täby Kommun, där man helt ignorerar lagar. Eller varför inte åter påminna oss om alla licenskolkare, eller de som använt svart arbetskraft o.s.v. i Sveriges regering. Eller hur blev det med moderaternas provval o.s.v.

Fast den som är utan skuld kan alltid få kasta den första stenen.

Dock vill jag påstå att det är mycket lättare att vara borgare och brottsling än att vara på vänstersidan, en borgare bekräftar bara sin natur, medan en sosse inte lever som den lär. Trots att vi alla är människor i grund och botten.

Elwe Nilsson får förtroende för hela landstingets ekonomi, medan den arbetslösa och sjuka bara är lat och egentligen inte vill arbeta, så det är dem vi skall rikta in oss på att straffa i dagens samhälle.

Som jag skrev förra veckan så är det intressant att följa medias behov av att ringa in den okända Juholt. I dagens Ab slår man fast att en partiledare aldrig haft ett så lågt förtroende. Vad sysslar då AB med, vill de tala om för Sveriges sovande befolkning, att de skall fortsätta rösta på Reinfeldth? För AB tycks i alla fall inte hjälpa oss med att redogöra vad Juholt vill med Sverige, som Socialdemokraternas ledare. Undersökande Journalistik tycks AB inte vilja syssla med, i alla fall inte Lena Mellin, som tydligen inte gillar sossar. Martin Moberg gör på sin blogg en historisk jämförelse där i princip samma siffror för statsministern, gav rubrikerna stark start av reinfeldth.

När media tömt intresset för Juholt, kan de alltid gå vidare till den nya ekonomiska talesmannen Waidelich, som är lika okänd för Svenska folket, som Juholt.

Moderaterna är glada i alla fall för valet av Waidelich skriver hemimamma, och bara det borde väl få oss att känna stor oro för vad som händer med vänstern?

Annonser

3 Responses to “(M) bör städa utanför sin dörr, innan man anklagar Juholt”


  1. 1 HEMIMAMMA april 5, 2011 kl. 3:16 e m

    Mycket bra Pelle! tumme och detta kommer jag reblogga.

  2. 2 Leo Beata april 5, 2011 kl. 10:16 e m

    ”stor oro för vad som händer med vänstern”Vilken vänster?

  3. 3 skvitt april 6, 2011 kl. 10:33 f m

    ”Dock vill jag påstå att det är mycket lättare att vara borgare och brottsling än att vara på vänstersidan, en borgare bekräftar bara sin natur, medan en sosse inte lever som den lär.”Det är så sant. Borgerskapets politik är en politik för den enskilde besuttne egoisten utan moral och utan solidaritet med någon. Borgerskapets politik kan sammanfattas i enda mening och skulle kunna vara deras slogan och hela partiprogram om de var ärliga nog och hade modet: ”Du som vill ha mera och skiter i om andra får något alls, rösta på oss!”Men ärlighet lyser med sin frånvaro och egoismen med sin fula nuna i Alliansens politik och klarast bland moderater./Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

  • 29,202 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: