MORD – beordrat av regering och utfört av AF och F-kassa


Den här veckan har jag funderat vad jag ska skriva om och alla utrikespolitiska händelser har snurrat runt i mitt huvud. Jag tyckte att det var det angelägnaste att skriva om. Vem tjänar på kriget? Har USA nånsin tidigare hjälpt en progressiv rörelse? Varför är tex Storbritannien och SVerige så ivriga att stödja de uppror som är nu i Mellanöstern och norra Afrika? Varför vill så många länder ,där stora delar av befolknignen lever i fattigdom, skicka sådana resurser utomlands? Kan det möjligen vara egenintresse? Möjligen att de ska lura ifrån folket deras makt eller är det nåt konstigt med upproren? Jag vet inte, men dessa frågor får bero tills senare tillfälle.

Igår när jag tittar på nyheterna kommer en nyhet som slår ut de andra (för mig). Läkare har gått samman i en namnlista för att få regeringen att lägga om kurs i ”arbetslinjen”. 108 läkare skriver att de nu – i dessa dagar, nådens år 2011 – MÅSTE AVBRYTA CANCERBEHANDLINGAR FÖR ATT PATIENTERNA TVINGAS TILL KURSER HOS AF!!!!!!

Det kallar jag mord! Mord på sjuka beordrat av politikerna och utfört av några myndigheter F-kassan och AF (ibland med stödet från socialtjänstens hot om indragen försörjning, när patienten är utförsäkrad). Jag har aldrig tidigare fått en så förskräckande och fruktansvärd information!  Det ser ut som i regeringen tagit Hitlertysklands idé till sitt bröst – besluta långt bort från de som blir offer, skuldbelägga offren (det är deras eget fel och landet mår bäst utan ”tärande” personer), ge olika myndigheter befogenhet att – till vilket pris som helst- få bort så många ”tärande” som möjligt från detta livet. Det är MORD!

MORD av ffa sjuka , beslutat av regering (riksdag?), utförs av F-kassan och AF utan protester!!!. I vårt rika land tvingas folk avbryta sin cancerbehandling! Det är ofattbart!  Vem i fridens dagar kom på detta och vilka är de tjänstemän som ”bara gör sitt jobb”? Vilka är dessa människor som gå till historien som utrotningslägrens efterföljande? De ”följer bara direktiven”  från landets politiska makthavare, svarar de.

Nu borde vi gå man ur huse och protestera! Detta måste vara att gå för långt….tom för de borgerliga politikerna och deras  väljare! Detta måste vara tillräckligt för att väcka även de djupast sovande och drömmande nöjda personerna i Sverige….eller … vad tror och tycker ni?

Om nån kan sätta ihop en namnlista här och på fb vore det toppen. Jag vet tyvärr inte hur jag ska göra det.

Annonser

8 Responses to “MORD – beordrat av regering och utfört av AF och F-kassa”


 1. 1 LuddesMorsa april 1, 2011 kl. 9:27 f m

  Kristerssons svar på läkarnas protest var ”Kritiken är obefogad och orättvis”. Han ar nöjd med sjukförsäkringsreformen som den ser ut i dag och förstår inte alls varför den skulle behöva ändras. Snacka om att vägra ta till sig information, vägra se hur verkligheten ser ut och sticka huvudet i sanden.

  • 2 kaoskatta april 1, 2011 kl. 7:42 e m

   Det är helt sjukt att någon, Kristoffersson m.fl, kan tycka att de som är cancersjuka inte ska få behandling. Inte pga brist på resurser utan för att gå en krs som med 99% säkerhet inte ger dem ett jobb. Det är så grymt och hjärtlöst att det blir obegripligt för mig. Det är ren ondska och jag tror inte på ondskan utan försöker se det goda hos alla människor. Men dagens politiker är till en stor del faktiskt …ONDA…..Ha det så bra.

 2. 3 superzeke april 1, 2011 kl. 3:41 e m

  Lyssna gärna på det här inslaget…..Chatrine Pålsson Ahlgred (KD), var med och fattade beslut om reglerna kring utförsäkringarna. Idag är hon mycket kritisk mot resultatet.http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/tv4nyheterna?title=vi_har_misslyckats&videoid=1545596Missa inte rikspsykopaten Ulf Kristersson i slutet av inslaget. Är han en människa eller vad är han egentligen, hur kan en sådan person överhuvudtaget existera.Janne

  • 4 kaoskatta april 1, 2011 kl. 7:49 e m

   Tack för tipsen, jag ska lyssna senare. Skriver när jag hört inslagen. Trevlig helg!

 3. 5 Urban.Medin. april 1, 2011 kl. 3:50 e m

  Mycket bra att du tog upp detta. Tummar och ser till att tråden får mer fart. Bra!

  • 6 kaoskatta april 1, 2011 kl. 7:44 e m

   Bra om det kan spridas hur de sjuka förnedras, plågas och nekas behandling – i ett av världens rikaste länder.Ha det så bra.

 4. 7 HEMIMAMMA april 1, 2011 kl. 11:36 e m

  Bra jobbat Katta och tumme!

 5. 8 skvitt april 2, 2011 kl. 4:34 f m

  Du hittar kanske vad du söker bland länkarna här:http://blogg.aftonbladet.se/ahh-sikt/2011/03/lakar-pask-diakoniupprop-sjukforsakringens-myter/Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 29,202 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: