Dom är värre än kommunister!/Solidaritetstanken./Trerk.


Maud Olofsson sade i en SVT-intervju  före valet att Miljöpartiet är ”värre än kommunister”. Hon sade också, efter valet, att ett samarbete med socialdemokraterna var otänkbart. Och att C betackade sig för allt samröre med Sd!

Nyligen gjorde alliansen upp med Mp om migrationspolitiken, för några dagar sedan skickade Maud en invit till S genom att berömma Juholt för att vara en gammal hederlig sosse som det går att göra upp med om viktiga frågor. Fast hon tycker det är tråkigt att man inte valde en kvinna. Men hallå Maud, Håkan Juholt är en man och då kan inte göra upp med en kvinna om viktiga frågor. Och när tänker C läsa sin ideoligiska historia, som har ytterst lite att gör med den politik som förs idag.

Och vad tänker du göra åt att C troligtvis kommer att välja en man som din efterträdare, när du tvingas lämna över rodret senare i år?

I 9 av 10 omröstningar har C röstat som Sd, endast en gång av 10 har Sd röstat som oppositionen.  Varje gång regeringen får stryk vid en omröstning, så hävdar alliansen med Moderaterna i spetsen att oppositionen röstar med Sd. Men snälla M, om Sd inte röstar med regeringen, betyder det inte att dom rödgröna röstar med Sd. Dom skall väl bedriva sin egen politik och inte Er politik? Skall S, Mp och V, lägga ner sina röster bara för att Sd inte gillar regeringens ekonomiska politik. Nu senast försäljningar av vattenfall, som inte var nån stor fråga, enligt moderaterna, men som genererar miljarder kronor till statskassan varje år.

Och varför säger inte regeringspartierna nåt dom gånger regeringen har röstat som Sd. Är det bara dom fd rödgröna som skall ta ansvar för Sveriges framtid, då kan Ni lika gärna packa ihop och dra!

Annonser

8 Responses to “Dom är värre än kommunister!/Solidaritetstanken./Trerk.”


 1. 1 skvitt mars 19, 2011 kl. 7:04 e m

  Vi ska inte snacka skit om kommunister, men vi måste skilja på de som är och de som påstår sig vara det!/Skvitt

  • 2 trerk mars 20, 2011 kl. 8:38 f m

   Man skall inte prata skit om nån politisk ideologi, utan mala sönder deras argument med kalla fakta! Att kalla sig kommunist och inte vara det, är värre än att bli kallad kommunist.

  • 3 skvitt mars 20, 2011 kl. 11:14 f m

   Jag ÄR kommunist!Inte en sådan som figurerar i parlametaristiska sammanhang, utan en RIKTIG kommunist!Jag vill inte bara kallas kommunist, jag vill faktiskt bli betraktad som en sådan!/Skvitt

 2. 4 HEMIMAMMA mars 20, 2011 kl. 5:43 f m

  Det är skillnad på bondförnuft och centerförnuft.Bara det ena är sunt numera.

  • 5 trerk mars 20, 2011 kl. 9:23 f m

   Kanonkommentar.

 3. 6 skvitt mars 20, 2011 kl. 8:27 f m

  En sak slår mig; Moderaterna skiter i vad de säger bara det går hem. Och eftersom de saknar moral*, samvete och skuld- och skamkänslor så så gör de vad de vill utan att bry sig vad de har sagt. De fick sina röster på rena lögner.En och annan gillar förvisso faktiskt deras politik, men de flesta som röstade på dem lurades till det, eller visste inte bättre.* ~ Moralen:http://blogg.aftonbladet.se/ahh-sikt/2011/03/m-oral/Skvitt

 4. 7 Leo Beata mars 20, 2011 kl. 9:16 f m

  ” de flesta som röstade på dem lurades till det, eller visste inte bättre”Kan man bli lurad i två val? Eller finns inga alternativ? Och rösta måste man i en demokrati!Tyvärr är det så att Moderaterna får stå oemotsagda… eftersom alla vill föra moderat politik – ”nytänkandets” och ”förnyelsens” politik – tillbaka till forntiden!En tuff opposition som vågar ta ställning, mumla ur skägget och som vågar stå för en ideologi istället för att med alla medel försöka vinna val… för att kunna föra moderat politik…

  • 8 skvitt mars 20, 2011 kl. 11:17 f m

   Vissa låter sig luras mer än en gång!Vi har ingen demokrati!Rösta = ge legitimitet åt parlamentarismen.Parlamentarismen är borgerskapets påfund för att hålla arbetarklassen stången!/Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 29,202 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: