Vad händer i Libyen egentligen


Läste igår på Maveras mycket intressanta bloggatt USA har känt till revoltplanerna i Libyen sedan 2008. Så nu så undrar man ju vad som egentligen är på gång där nere. Hittade en video med tal av Mohammar Ghaddafi ifrån 2 mars där han förklarar situationen. Om det som Mavera skriver stämmer så är ju USA i en riktigt besvärlig situation eftersom revoltörerna troligen inte är USA trogna utan snarare tvärtom. USA är ju där för att ta kontroll över oljan och kommer att göra allt vad de kan för att få det. Frågan är bara vad??

Här är i varje fall Ghaddafis tal där han ger sin syn på saken.

2 Responses to “Vad händer i Libyen egentligen”


  1. 1 skvitt mars 11, 2011 kl. 2:22 f m

    USA:s dubbelspel har sällan synts tydligare än i fråga om Libyen. Tills nyss vän. Nu avvaktande, lite snack men ingen verkstad. Snart klart hur lösningen ser ut och då fina vänner igen, bara oljan flödar och USA får betala med sina i stort sett värdelösa dollar. Skvitt

  2. 2 HEMIMAMMA mars 11, 2011 kl. 6:49 f m

    Tack SuperZeke…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

  • 28,830 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: