Hjälp! Snälla! Mitt inlägg raderades……frustrerad är bara förnamnet!


Nu är klockan kvart i tre på natten. Jag har skrivit ett ganska långt inlägg (försenad som vanligt – tiden går för fort och jag för sakta). När jag nöjd och glad att äntligen skrivit klart toch trycker på publicera…….vad händer????

Ja, vad händer? Jag flyttas från sidan och uppmanas logga in igen!!! När jag gör det försvinner hela inlägget!! Jag blir galen! Vad menar AB? Hur får jag tillbaka inlägget?

Någon av er som vet hur jag kan ta få tillbaka inlägget? Snälla någon…hjälp! Jag kommer vara dig/er evigt.tacksam.

Kaoskatta i förtvivlat kaos…..

5 Responses to “Hjälp! Snälla! Mitt inlägg raderades……frustrerad är bara förnamnet!”


 1. 1 kaoskatta mars 5, 2011 kl. 3:03 f m

  Jippiii! Jag kom på det själv! Nu kommer jag avslöja min ytterst begränsade kunskap på datorer: Jag fick panik och fattade ingenting. Jag var övertygad att inlägget var borta för evigt. När jag lugnade ner mig poppade ett sedan länge gömt och glömt minne fram. Man kan ju backa tillbaka! Jag försökte, lyckades backa många, många sidor och som ett mirakel dök inlägget upp igen! Snacka om att jag blev lättad! God natt, god natt, till er, alla vandringsmän och bloggare.

  • 2 HEMIMAMMA mars 5, 2011 kl. 3:25 f m

   andas ut…. du höll mig på sträckbänken där!!

  • 3 skvitt mars 5, 2011 kl. 4:44 f m

   Man kan gadrea sig genom att spara som utkast, öppna igen och fortsätta igen. Det händer att man loggas ut om man inte varit aktiv på bloggen på en tid. Att sitta och skriva länge tycks inte noteras som aktvivitet. Det har hänt mig på annan portal, så här är inte AB unikt.Nu hade du tur i alla fall!/Skvitt

 2. 4 Civilisten mars 5, 2011 kl. 8:16 f m

  Ett tips är att skriva inlägget på ett dokument, typ word, som du har i din egen dator och sen kopierar du texten till bloggen.Tur att det löste sig och lycka till!

 3. 5 Pellefantia mars 8, 2011 kl. 8:14 f m

  stackarn—– det hände mig något liknande när jag pluggade och jag satt och skrev de sista på inlämningsuppgifter… fick skriva om en timmes arbete de andra hade jag sparat tack och lov men då var jag in inte glad…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 28,826 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: