Lyssna på skitsnacket!


Hur mycket av det som Moderaterna säger stämmer i verkligheten?

Det måste väl vara en relevant fråga, i synnerhet som det är det största partiet i regeringen ”ALLIANSEN”.

Obs! Här finns en mängd länkar, men det är ingen nödvändighet att klicka på dem. Läs bara ostört vidare. Vill du sedan se lite exempel, då kan du klicka på dem. Du kommer att få mycket stimulrande och skrämmande läsning i så fall, det garanteras!

Alliansens utdeling.jpg

Senare presenteras en moderat-video, men här presenteras nu till att börja med texten – en samling honnörsord – som inleder videon, följt av några frågor:

 

”Frihet tillsammans” – Jasså, hur menar ni ? Om man får fråga, liksom?


”Ekonomi” – Vems ekonomi? De utförsäkrades? De arbetslösas? Ungdomarnas? Ni kanske tänker på pensionärernas ekonomi? Eller är det klyftornas ekonomi? Syftar ni på de välbärgades ekonomi? Är det direktörernas ekonomi ni avser? Ska alla få en inkomstgaranti, kanske?

(Här en liten bonuslänk.)

”Nya arbetarpartiet” – Att man ska jobba som skam utan skälig lön? Är det ni menar? Men bra är förvisso att ni tänker på de döende – att även de ska få ett jobb, eller? Menar ni allvar med att ge alla jobb, menar ni så?

”Vård” – Jasså, den tänker ni på, men hur? Privatisering kanske? Tidsbegränsad kanske? (Ooops! Lögner har man ju klart för sig vilka som sprider som gödsel!) Avgiftshöjningar kanske? Eller är jag orättvis nu?

”Skola” – Är det kvaliteten ni vill försämra igen?

”Jobb – Fas-3- jobben alltså och ungdomslönerna är väl det som avses? Eller så kanske ni menar att vi ska jobba till 72-årsåldern medan andra är arbetslösa? Och att även sjuka ska jobba?

”Rättvisa” – Hur menar ni i så fall? Ska direktörslönerna ned och arbetarlönerna upp? Ska pensionerna höjas? Ska skillnaden i boendekostnad jämnas ut mellan egenägda villa, bostadsrätt och hyresrätt? Ska miljön i förortsgettona höjas still samma standard som i villaområdena? Eller ni kanske till och med har tänkt er ta bort orättvisan med att vissa är hemlösa, eller? Eller är det rättssäkerheten som ska förbättras? Eller avser ni de asylsökandes rättvisa behandling? Ja, det är mycket ni kan ta itu med att förbättra – ja alltså göra helt om i er politik, liksom!


”Klimat” – Vad tänker ni på då? År det det allt hårdare klimatet i samhället ni tänker å¨att göra något åt? Eller är det själva miljön på planeten? Ska ni kanske införa nolltaxa på kollektivtrafiken så färre kör egen bil? Kanske ni ska straffbeskatta onödigt stora bilar?

”Framåt” – Vad menas? Mot vadå? Framåt för aktieägarna, för VD-lönerna, för bonusklippen, för fler avdragsmöljigheter för rika? Framåt mot fler privata initiativ och privatiseringar? Framåt mot ättestupan för fattiga?

”Trygghet” – Hur tänker ni ? Är det en bättre arbetslagstiftning, mer omfattande socialförsäkringssystem eller bekämpandet av mobbingen i skolorna och på arbetsplatserna? Är det mer pengar till sjukvården så de hinner rättbehandla istället för felbehandla? Menar ni med trygghet att ha rätt till ett tak över huvudet? Huvudfrågan kanske är ”trygghet för vem”? För vem?

”Föregångslandet Sverige” – Vad betyder det? Ska vi bräcka USA med sämre sociala skyddsnät, kanske bräcka Lesotho också? Är det därför en röst ska läggas på er?

Se videon!

Se Filippa Reinfeldt som knappt kan hålla sig för skratt när hon pådyvlar oss sina lögner! Hon uttalar sig också om sina ambitioner för sjukvården på ett svävande sätt och ”knökefullt” med floskler. I själva verket strävar hon efter att privatisera all vård och öppna för rena kvacksalverier dessutom. I moderat politik är allt bra om det går att sko sig på det privat som företagare! Det är ju hela deras politiska filosofi att gynna det ”fria företagandet”!

Filippa.jpg

Kika på Tobias Billström påstår att vi tycker det är roligt att få besök av honom när han knackar dörr i valspurten, om han nu tror på vad han själv säger. Ingen vettig människa vill väl släppa in honom! Men visst skulle jag gilla att han ringde på dörren om det var lagligt att ge honom på käften!

Han tillfrågas också om det så kallade ”jobbskatteavdraget” som inte är ett avdrag utan en skattereduktion för höginkomsttagare och som inte alls kan erhållas av de som lever på inkomst av sjukpenning, föräldrapenning, eller a-kassa. Det här, menar Billström, har lett till att folks ekonomi har blivit bättre, vilket ju visar vilka han egentligen knackar dörr hos. Och det är väl bäst det, för honom och hans hälsa!

Se Per Schlingman! Han föredrar att kontakta de han känner och det är nog säkrast för hälsan! Han pratar om att ta ned skatterna för vanliga löntagare, men säger han något om vad skatt är bra för? Nej, inte ens att välfärden försämras ev lägre skatteuttag och inte heller att skattesänkningn är högre ju mer man tjänar. Han håller käft om sambandet mellan välfärd och trygghet å ena sidan och statliga inkomster å den andra. Det är ju inte så konstigt, han är ju en högerman. Han driver en högerpolitik och sådan politik ökar alltid klyftorna mellan rika och fattiga.

Han avsluter med att säga att moderaterna ska tydligöra deras alternativ. Jo, det är tydligt för många svenskar nu som lever på ruinens brant! Men det var ni inte tydliga med i valet eftersom det gick hyggligt bra för er. Jämför bara frågorna ovan!

Håll med om att de i alla fall är underhållande, rena komikerna!

Tyvärr skördar de doch en hel del offer, inklusive dödsoffer, med sin politik (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7)!

alliansens politik.jpg

Klickbild


Se gärna också denna lista av Magister Stork!


Bonustext

Elkostnadena kommer vi väl ändå inte undan. Den marknaden är monopoliserad och så fort det handlar om staliga eller andra samhällsägda  monopol så ska de ju konkurrensutsättas och privatiseras. Men är det privata monopol så är inte frågan angelägen att ta itu med. För se på el-marknaden:

”Mellan klockan sex och sju på morgonen den femte februari föll de tyska elpriserna, liksom även priserna i Danmark, på såväl Jylland som Själland, till minus 9,3 euro per MWh. Det svenska elpriset låg denna timme på 58 euro per MWh.”

Det här inlägget kommenterade HEMIMAMMA: ”vafalls?”

Skvitts svar: förklarar Alliansens Sverige minst lika bra som de själva gör. Och då var Skvitt nog en aning blygsam, men det är ju så lätt! Deras politik är både genomtänkt och helgjuten och här kommer deras program i en mera lättsmält form:

Alltså, först elpriset och därefter Hemimammas kommentar:

Vaffals?”

Skvitts svar:

” Ärsch, det är ju Sverige, bara, och med Maud Olofsson som högst bestämmande i frågan.

Och då är allt i sin borgerliga ordning!

Alla kan ju tilläggsisolera, sätta in treglasfönster, solfångare på taket, värmepumpar och jordvärme plus en liten chic snurra på tomten – om man alltså inte har råd med elräkningen, för det har ju Maud sagt.

Och har man ingen tomt så får man väl köpa en. Och så bygger man sig ett hus, tilläggsisolerar, sätter in treglasfönster, vindsnurra, borrar bergvärme, hittar olja six foot under och allt det där som är möjligt i fablernas eh flå’t menar Alliansens värld och SEDAN HAR man RÅD med sin el!

Ja, man kanske kan sälja lite överskotts-el också. Kanske utöka, sälja mera el, kanske konkurrera med de andra, ta ut högre pris, köpa mera vindmöllor, skaffa eget kärnkraftverk, köpa upp hela Vattenfall, bli störst och rösta för en bättre privat ekonomi för egen del genom att lägga rösten på Maud, så hon fortsätter att inte lägga sig i elpriset! I Alliansens Sverige är allt möjligt! Eller hur?


Ja, allt är möjligt i Alliansens Sverige!

Till exempel att bli sjuk och utförsäkrad för att Arbetsförmedlingen inte kan hitta ett jobb därför att ingen arbetsgivare vill ha en blind allergiker med ständiga migränanfall – med amputerade ben – en lättare släng av någon malign tumör på något känsligt ställe – som man inte vet var den satt därför att man inte hör så bra VAD LÄKAREN SÄGER – och man är vräkt på grund av denna självförvållade situation.

Allt detta på grund av man avstod från sin nedärvda rätt att välja sig rika föräldrar som curlar in sin unge på de bästa privatskolorna! Och alltså därmed missade den rätta utbildningen och de rätta inflytelserika vännerna, de välbetalda jobben och den justa lönen som kunde räcka till den bästa privata vården så att man slapp allt elände!

Ja, så man blev alltså för fattig för att betala hyran och så blev man ju bostadslös! Men då kan man ju helt skita i vad elen kostar!

Alla är alltså vinnare och alla é me´ på tåget i Alliansens Sverige, eller hur de nu sa? Så vad menar du med ”vafalls”? För det är bra i Sverige!

Och är man inte nöjd med det kan man ju alltid sälja några onödiga organ till någon obskyr handlare i donationsbranschen som säker snart är helt avreglerad.

Visst är det bra i Sverige och bättre lär det bli med Alliansen.

Visserligen få du bara bidrag till hörapparat om du behöver, men inte glasögon – även om du behöver det.

Men det är för ditt eget bästa så du hör vad de säger och slipper se vad de gör! Halleluja!”

/Skvitt

Annonser

15 Responses to “Lyssna på skitsnacket!”


 1. 1 Danibet mars 2, 2011 kl. 7:49 e m

  Bra där.. när börjar Demonstrationerna då? Sverige är det land som BARA tänker ”SÅ LÄNGE DET INTE DRABBAR MIG!!! SÅ SKITER JAG III!!”Vad är det för STOLHET!Vart är Medkänslan! Vart är Sammarbetet?DET BÖRJAR BLI DAGS!Gw persson : Lägger upp en ny förundersöknings plan ang ”PALME” Och mördaren är : Säkerhetsstykor!Vem dödade Anna Lindh!? Hon visste om Transporten till Guantanamo Fängelset! Och va EMOT det!Direkt folket börjar lyssna på dom grymma Personerna! DÅ DÖR DOM!Vad Döljer regeringarna egentligen?Hur fan funkar vårat bank system egentligen?VARFÖR SNACKAR DOM BARA men aldrig händer det ett SKIT!!!Se bara ARAB världen ett exempel! Dom sänkte bensin priset PÅ EN GÅNG!Dom sänkte olika ”Skatter” PÅ EN GÅnG!Dom sänkte mat priset PÅ EN GÅNG!!

  • 2 skvitt mars 2, 2011 kl. 10:08 e m

   Olika tankar du tar upp som förtjänar ytterligare eftertanke.Tack för din kommentar!/Skvitt

 2. 3 HEMIMAMMA mars 3, 2011 kl. 3:31 f m

  Mycket bra inlägg Mäster Skvitt!! Tumme!

  • 4 skvitt mars 3, 2011 kl. 7:21 f m

   Skvitt tackar så mycket och bockar djupt ned mot goaaaAhhh! – AJJJ som F … Nu slog i skallen igen!/Skvitt

 3. 5 superzeke mars 3, 2011 kl. 4:06 f m

  Hej SkvittInte hunnit läsa igenom ditt inlägg ännu, blev illamående efter halva videon med Phillipa.Sådana helt osannolika människor.Jag har suttit och pulat med ett diskussionsforum och tror jag fått till ett bra.Kolla här så får du se…..http://solidar.forum24.se/Regga dig gärna och gör ett inlägg.Det här forumet är helt fristående ifrån allt, alla som vill kan använda det.Och man kan ju länka till det ifrån sin hemsida om man vill.Vore kul att höra vad tycker (man måste vara reggad och inloggad för att se allt).

  • 6 skvitt mars 3, 2011 kl. 7:26 f m

   Förlåt mig Zeke! Jag borde lagt ut både varningstrianglar och fotanglar för att stoppa alla så de inte av misstag klickade på länken. Och bifoga instruktioner, såsom att se till att ha öronproppar, svarta glasögon och spypåsar till hands.Jag ska genast kolla forumet. Redan nu tror jag du har gjort ett beundransvärt jobb, återkommer, eller ja … Jag skriver där en liten … Vad?Ärsch det ger sig!/Skvitt

 4. 7 Civilisten mars 3, 2011 kl. 12:15 e m

  Bra inlägg och mycket läsvärt med intressanta länkar. Jag tar mig friheten att reblogga dig under veckan.Kör hårt, snart får vi bort rövarreinfeldt och hans rövarpack!Tumme!

  • 8 skvitt mars 3, 2011 kl. 12:34 e m

   Tack!Det är klart du ska rebogga detta! Länkarna är ju bra att sprida till andras länkskafferier!Ha det kanon!/Skvitt

 5. 9 Pellefantia mars 3, 2011 kl. 12:38 e m

  Underbart inlägg…. så vältänkt och genomarbetat…. Precis ett sådant inlägg vi behöver i kampen för att avslöja Moderaternas agenda för det sovande folket……fast underbart kanske var fel ord i samanhanget det är ju en vis kräckvarning såsom beskrivs ovan….

  • 10 skvitt mars 3, 2011 kl. 1:08 e m

   Jo alltså, jag har just nu sadlat om till handelsman i kräkpåsar, gillar spyvänliga videos och moderaternas skattelättnader nu när jag ska bli fet ekonomiskt. Inte fan ska man väl behöva betala skatt till dessa djävla människor som jag ska sko mig på, eller? Det går inte! Det är kontrapriduktivt i min nyfunna egoistiska värld! Ja, alltså, jag bara övar på snacket så jag smälter in bland rikemansnoblessen. Ja, så man inte gör bort sig, liksom!Det frestar på att sadla om från empatiskt kännande revolutionär till att bli en egotrippad medlem i de besuttnas kretsar!”Kram”, skulle jag ha sagt förr, men som nybliven krämare önskar jag bara pungslå dig!/Skvitt

 6. 11 HEMIMAMMA mars 3, 2011 kl. 6:39 e m

  Mäster skvitt, kan du skriva ett inlägg på Tanken istället för mig idag? Om du titta in hos mina bloggar förstår du varför… Jag känner mig inte på humör just nu om du fattar?Hemikram och om svar anhålles…

  • 12 HEMIMAMMA mars 4, 2011 kl. 2:29 f m

   Tack för att du ordnade saken…

  • 13 skvitt mars 4, 2011 kl. 4:09 f m

   Tack för förfrågan. Utan den hade det inte blivit av och antagligen hade det inte blivit något i ämnet hemma hos mig heller.Kram!/Skvitt

 7. 14 Megapax mars 4, 2011 kl. 9:04 f m

  Ja, det är verkligen mycket bra !! Du har fått med ALLT!! tumme till dig!MEN…är videon ett skämt? Herre min skapare..vilken verklighet lever dom i?Videon är ju ett hon mot svenska folket. De ska nog hålla sig till dörrknackning om de inte blir nackade..eller nockade idag .Inte konstigt att Sverige idag snart havererar i en total härdsmälta!Och var finns oppositionen mot detta haveri??MegaKramar i massor för detta inlägg !

  • 15 skvitt mars 4, 2011 kl. 10:45 f m

   Tack ska du ha! Jo, vi är många som undrar vilken värld de lever i. Nu är dock frågan ställd i fel forum. Försök på någon UFO-sida! De kanske vet!Kram på dig!/Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
SOLIDARITETSTANKEN

Bloggarna på denna sida står var och en för innehållet i sina inlägg, och alla som skriver behöver inte ha samma åsikt i alla sakfrågor. Alla inlägg skall hålla en god och saklig ton.
.
Uppgifter bör i största mån verifieras med länkar.
.
Bloggarna har inte rätt att bli alltför personliga.
.
Bloggtroll, personliga påhopp, näthat eller andra icke adekvata kommentarer kommer inte att släppas fram. De som vill kommentera bör därför hålla sig till ämnet, för att kunna upprätthålla en seriös diskussion.
.
Gemensamt för alla som skriver på denna sida är att vi bl.a. värnar om alla människors rätt att få leva under goda förhållanden.
.
Vi är alla personer med åsikter åt vänster, och gör gemensam sak med att få den borgerliga regeringen bortvald 2014.
.
Bloggen är alltid öppen för fler intresserade skribenter som vill bidra till förändringarnas vindar. Vi kan aldrig bli för många. Vi söker bloggare med hjärtat till vänster, som vill ingå i vår gemenskap.
.
Vi vill återuppliva Solidaritetstanken, för alla människors lika värde och rättigheter... Gästskribenter är också välkomna med en förfrågan om att få deltaga med inlägg.
.
Alla skribenter på denna blogg har möjligheten att vara med och föra en dialog utifrån inläggen.I de fall en kommentar önskas besvaras av specifik skribent, så skall frågan riktas direkt till den avsedda.
.
Välkommen till en öppen debatt!

ARKIV

'
The Rainforest Site

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 15 andra följare

BLOGGSTATISTIK

 • 29,202 BESÖKARE
Annonser

%d bloggare gillar detta: